RON
ROMÂNĂ

RECOMANDĂRI ȘI SFATURI

Distilarea dublă

Se compune din:
• prima distilare
• a doua distilare


Scopul principal al primei distilări este de a separa distilatul dorit fată

Title

Distilare simplă

Prin efectuarea unei singure proceduri de distilare, se obține un distilat cu o concentratie de alcool medie, fără a fi necesară efectuarea unei a două distilări.
D

Title

Gin

Ginul este o băutură in care domina gustul fructelor de ienupăr și este unul dintre ingredientele principale ale cocktailurilor populare. Ginul a fost obținut prin distilarea fermentației cerealelo

Title

Vin ars

Vin ars este o băutură alcoolică puternică produsă prin distilarea vinului și învechirea distilatului. Calitatea vinului ars este influențată de următorii factori: soiul de struguri, clima, solul,

Title

Țuica de mure

Țuica de mure este o băutura de fructe obținută prin distilarea și/sau rectificarea masei de mure fermentate, cel mult până la 86%vol. conținut de etanol, astfel, 

Title

Caisă

Țuica de caise este obținuta prin distilare și / sau redistilarea fructelor de cais proaspete, cu sau fără sâmburi, până la un conținut maxim de 86% v / v  etanol, astfel încât mirosul și arom

Title

Cidru

Cidrul de mere este o bautura din fructe obținută prin distilare și / sau redistilarea merelor, cu/sau fără semințe, până la un conținut maxim de 86% v / v de etanol, astfel încât mirosul și aroma

Title

Țuica din pere Williams

Para conține între 8%-15% zahăr, foarte puțin acid (0,10-0,59%), dar conține, prin urmare, multe substanțe aromatice. Transformarea fructelor în distilat include mai mu

Title

Tuica de prune

PLUM BRANDY (rachiu de prune) - Rachiu de prune, tuica de prune, ocupă primul loc. Požegača este cel mai frecvent (aproximativ 50%), iar soiurile de yuica pură sunt distribuite pe scară largă: rank

Title

REȚELE SOCIALE

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe site-ul nostru și am creat publicitate direcționată.

Acceptați doar cookie-urile necesare.Citiți mai multe despre utilizarea noastră de cookie-uri.