Despre noi

VIZIUNE

În viziunea noastră, fără un produs de calitate maximă nu se poate atinge decât un succes temporar. Noi existăm, avansăm și ne perfecționăm deja de peste 55 de ani.
Scopul nostru nu a fost niciodată să creem produse mediocre, ci un raport ideal între utilitate, design, preț și calitate. Nu vă oferim numai un utilaj, noi tindem să facilităm o distilare facilă, experiență plăcută și un rezultat pe măsură! 

ISTORIATUL COMPANIEI

Noi păstrăm tradiția. Povestea noastră începe încă din anii 1949, în momentul în care DES a moștenit și a continuat tradiția producției cazanelor care datează înca din anii treizeci ai secolului trecut, moștenind experiența, uneltele și documentația de la domnii Rem-Bartok, care figurau ca producători renumiți de aparate pentru distilarea bauturilor alcoolice.
DES Subotița, sub această denumire există din 1961. Renumele moștenit, dea lungul timpului a evoluat în totul ceea ce DES reprezintă astăzi întotdeauna cu respect profund pentru tradiția și valorile pe care a fost înființată.
Din anul 2007 DES Subotița devine companie membră a LION GROUP Serbia. 
 
DES ASTĂZI

DES astăzi este o companie multinațională, cu o prezență serioasă cât în Serbia la fel ca și pe toate piețele din împrejurime prin intermediul reprezentanțelor noastre directe sau dealerilor autorizați. Produsele noastre sunt distribuite în majoritatea țărilor membre ale Uniunii Europene, chiar și în îndepărtatele America, Canada și Australia. DES Subotița este cea mai mare companie de acest tip din întreaga regiune. Am reușit să adaptăm un produs de artizanat producției industriale conform ISO standardelor de calitate. Prin investiții constante și perfecționarea continuă a procesului de producție, folosind utilaje performante pentru prelucrarea componentelor metalice reușim să atingem o creștere continuă a volumului producției ca predispoziție satisfaceri a solicitărilor tot mai mari pentru produsele noastre.

PRODUSELE NOASTRE

Produsele noastre sunt în proces de evoluție continuă dar sunt totodată produse care au trecut testul timpului cu zeci poate chiar și sute de mii de clienți. Suntem mândrii de faptul că produsele noastre sunt premiate și apreciate, prezente pe 5 continente!
Toate produsele noastre sunt în conformitate cu normele EC. 1935/2004 ale Uniunii Europene referitoare la produsele menitie uzului în industria alimentară. 
Toate piesele ale produselor noastre care intră în contact cu masa fermentată și a vaporilor alcoolici sunt produse exclusiv din cupru electrolitic sau inox 430 pentru industria alimentară. Cuprul este conductor de căldură foarte bun, rezistent la efectul acizilor organici și are un efect foarte pozitiv la gustul și mirosul distilatului, dovedit mai bine decât oricare alt metal (aluminiu, oțel inoxidabil, etc.). Din acest motiv distilatele (tuica, pălinca) fabricată în distilatoare din cupru au un miros și gust mai curat.