Știri

Am lansat un nou segment de cazane Premium.

Oferim un raport excelent de preț, performanță și calitate și o dată de livrare sub 100 de zile!
Cel mai nou produs din seria DES® din care se scurge aroma exclusivă. Capacitatea rezervorului este între 300 și 2000 de litri, cu toate opțiunile de încălzire (electrică, gaz, lemn și abur), putem modifica produsul în funcție de dorințele clienților.

Pentru prima dată compania DES la târg în Slovacia

În colaborare cu distribuitorul nostru oficial Pomarium, compania DES în acest an la târgul Zahradkar din Slovacia, hala 5/6. Vizitați-ne dacă aveți ocazia, ar fi o plăcere să vă găzduim :)

Cazanele DES în centrul Londrei.

În centrul Londrei se află unul dintre cele mai frumoase cazane de la compania DES, steaua producției noastre fiind DWPA 120 L. Suntem atât de mândri :)

Cel de-al treilea târg internațional de vinuri și băuturi spirtoase din lume

Am vizitat cel de-al treilea târg internațional de vinuri și băuturi spirtoase din lume ... Iată câteva dintre cele mai frumoase băuturi, standuri și ambalaje, bucurați-vă cu noi :)

Conferinta de distilare din America

Dacă vă aflați la Conferința de distilare americană, veniți să ne vedeți la stand 127 ... Va fi o plăcere să vă găzduim.

Am participat la târgul din Marea Britanie

Târgul a fost o experiență foarte interesantă, sperăm că vom vizita Marea Britanie din nou anul viitor. O mulțime de oameni vin să viziteze standul nostru, sperăm să continuăm cooperarea în viitor. Vrem să dezvoltăm securitatea în calitatea produselor și să obținem satisfacția clienților.

Montajul Cazanului Premium DWPA Classic 500L

Am sosit. Double Wall Alembic Classic este creat pentru compania Agro Pema din Kosovo.
În curând ne așteptăm la prima tărie de mere.

Suntem recunoscători tuturor oamenilor buni pentru ajutor.