Iratkozzon fel a levelezési listánkra, és szerezzen csak tagokat megillető kedvezményeket. Különleges ajánlatok, akciók, e-utalványok.

0

WIZARD SW450

raktáron

SW450 Pálinkafőző Cu DHP rézből készült, gyors, hatékony és egyszerű lepárlási folyamtra lett előre látva, a készülékbe való gőz közvetlen befecskendezésével. Elsősorban ebben az esetben nélkülözhetetlen a pálinkafőzőt egy külső gőz generátorhoz kapcsolni

A kupola kúp alakú, és az etanol tartalmi gőz gyors kivonására lett tervezve. Az eszköz minden egysége mely kapcsolatba kerülhet az etanol tartalmú gőzzel a legminőségesebb CuDHP ili INOXa AISI304 (viz és saválló) anyagból készült. A készülék TIG hegesztéssel lett összeállitva.

A készülék önmagában deflagmatort is tartalmaz, amely szintén rézből készült. Az egység feladata elsősorban a pára kondenzácioja valamint az etanol tartalmú gőz elválasztása a viz gőztöl mely magasabb hőfokon párolog. A deflagmator ezenfelül javitja a reflux folyamatát, mely nélkülözhetetlen a jó minőségű pálinka párlásához. Az eszköz ≈ 65℃ vizhőmérsékleten müködik amelyet a rendszeren való folyamatos viz átáramlásal erünk el.

A hűtő rendszer átfolyos, ipari eleveknek megfelelő müködésel. Ennek köszönhetően kiegyensúlyozott és szabályzott hűtést tud biztositani nagymértékű energia transzfer mellett. Viz felhasználása relativ alacsony.

Pálinkafőző - netto kapacitás max 450L
Pálinkafőző - brutto kapacitás 650L
Pára befecskendezés / 1 bar Cu DHP
A pálinkafőző anyaga Cu DHP
Beömlő nyilás Inox 304
Reflukszcső Inox 304
Kupola – hattyúnyak Cu DHP 
Biztonsági szelep Cu DHP 
Összekötő cső - kazn/deflagmator f63 Inox 304
Deflagmator 66/15mm Cu DHP  
Hőmérséklet ellenőrzés Hőmérő
Hűtő Inox 304 
Alholmétertartó Inox 304 
Kiömlőnyilás/ gyors mehanizmus Mesing
CIP automatikus tisztitó rendszer *opcionális az ár nem tartalmazza 3 egység
Gyártói garancia *a használati útasitásokkal összhangban 3 év