Iratkozzon fel a levelezési listánkra, és szerezzen csak tagokat megillető kedvezményeket. Különleges ajánlatok, akciók, e-utalványok.

0

Modell Billenős 100L - Keverővel

raktáron
4.690,00 RON

Az árak tartalmazzák az áfát  !!!

MODELL BILLENŐS:100L

Verziók: Keverővel

Ez a termék közepes mennyiségű pálinkafőzésre van előrelátva, otthoni használatra szűk és csukott helységekben. Az üst fatűztérrel és gázzsámoly bevezető nyílással ellátott, így bármely fűtési mód közül választhat.Az üst a felső nyílásban tölthető fel és buktatással üríthető a kétrészes kemece rendszerrel. A keverő nélküli üstökben a rézbetét akadályozza meg a cefre leégését .

Termék leírása:

BILLENŐS üst modellek közép kapacitású, gyümölcsös szeszes italok desztilálási berendezések személyes használatra. Szeszes ital desztilálási üst tűzhelybe beépített rézüstből áll össze, ami hidegen hengerelt fémből készült. A tűzhely billenős rendszerrel rendelkezik, ami megkönnyíti az üst töltését és ürítését. A leghatékonyabb vízhűtésü rendszert hazsnálja a berendezés az üst koszorún és a rézcsészék az üst és a hűtő kupoláján, amit összeköt egy rézcső és így meggátolja az alkoholos gőz kipárolását. A hűtő 300 literes kapacitású, ami horganyzott acélból készül, 5 szálas rézspirál található benne és egy szelep, amin keresztül a hűtőből kiengedhető a víz. Termékünk minden egyes része, amely érintkezik a cefréhez és szeszes gőzökhöz kizárólag legminőséges rézből lett gyártva (99,99% tisztaságú). A réz nagyon jó hővezető, ellenál a szerves savaknak és nagyon jó hatással van a desztilát ízére és illatára, bizonyítottan jobban mint bármely másik fém (rozsdamentes acél, alumínium stb.). Ezért a réz üstből előállított desztilát (pálinka) tisztább ízű és illatú.

MŰSZAKI ADATOK:

Palinkafozo alkatrészek ANYAG VASTAGSÁG 
Alsó Réz 99,96% 1mm
Fal Réz 99,96% 0,8mm
Felső rész Réz 99,96% 1mm
Fedő Réz 99,96% 0,8mm
Hűtő Rozsdamentes acél 430 0,8mm
Függőleges cső Réz cső Ø15x1mmx1000mm
Csatlakozó cső Réz cső Ø22x1mmx1500mm
Kemence  Hidegen hengerelt acél 1,5mm
S / M - keverővel    
Fűtés szilárd tüzelőanyaggal - FA    
GAS fűtés lehetősége    
4 függőleges csős a hütőben