Concurs cu premii:

"Folosesc DES® original"

Concursul s-a încheiat

Norocoșii câștigători ai concursului 'Folosesc DES original' sunt:

PREMIUL 1. Cazan de tuica 100l Performance Hobby - Dl. Razman Ioan

PREMIUL 2. Cazan de tuica 35 Performance Hobby - Dl. Mitrea Cezar

PREMIUL 3. 10 x vouchere in valoare de 1000 lei

1. Copcea Ionel
2. Gianni Tomaselo
3. Anghel Sorin
4. Gyorfi Francisc
5. Vali Haisan
6. Priala Costel Claudiu
7. Edmund Antonevici
8. Pitut Codrut Ionel
9. Armencea Laurențiu
10. Donucz Tiberiu Constantin

Regulamentul jocului Uită-te la marele premiu

Regulamentul jocului

la Regulamentul de organizare “Folosesc DES original!”

Organizatorul campaniei promoționale DES CAZANE S.R.L.,> în conformitate cu dispozițiile Art.4 din Regulament: “Dacă, din orice motiv, această Campanie nu se poate desfășura conform planificării datorită unor cauze aflate în afara controlului Organizatorului, fraudei, problemelor tehnice sau orice alte cauze care, în opinia Organizatorului, corup sau afectează administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea sau desfășurarea corespunzătoare a Campaniei, Organizatorul își rezervă dreptul de a anula, înceta, modifica sau suspenda Campania”, a hotărât următoarele:

Art.1. Se modifica art.3.Perioada si locatia campaniei, paragraf final si va avea urmatorul continut:

Campania se desfasoara online pe www.des-cazane.ro si in magazinele partenere – lista magazinelor partenere o regasiti pe www.des-cazane.ro/concurs sectiunea parteneri.

Perioada de desfășurare a Campaniei:

Perioada avută în vedere pentru verificarea cerinței de eligibilitate în ceea ce privește achizitia, este 20.07.2020- 20.09.2020, ora 23:59h pentru achiziții online sau până la închiderea magazinului.

Perioada în care utilizatorul, din contul său de client, poate posta un review al unuia dintre produsele DES achiziționat de la DES CAZANE este: 20.07.2020, ora 09:00h - 20.09.2020, ora 23:59h.

Tragerea la sorți va avea loc in data de 21 septembrie 2020.

Restul dispoziţiilor Regulamentului oficial al Campaniei Folosesc DES original!

rӑmân neschimbate.

Prezentul Act Adițional va intra în vigoare începând cu data de 20.07.2020.

Organizator

DES CAZANE S.R.L.

Regulament de organizare

Campania “Folosesc DES original!”

1. Descrierea campaniei:

Campania “Folosesc DES original“ desfășurată în perioada 20.07. – 20.09.2020, este organizată de S.C. DES CAZANE S.R.L., denumit în continuare “DES” sau “Organizator” cu sediul în Bastion Office, str. Martin Luther, nr. 2, Etaj 2, Timișoara, Județul Timiș, Romania, cod unic de înregistrare RO34082110, număr de înregistrare la Registrul Comerțului J15/301/2015, reprezentată legal de domnul Euden Cizmas, în calitate de Administrator.

În momentul intrării în Campanie, acceptați responsabilitatea exclușivă pentru a decide dacă participarea dumneavoastră este legală conform oricarei jurisdicții aplicabile pentru dumneavoastră. Intrând în Campanie, dumneavoastră sunteți de acord cu aceste “Reguli oficiale” ți cu faptul că deciziile Organizatorului sunt definitive și obligatorii în privința Campaniei.

 1. Eligibilitate:

La această Campanie poate participa orice persoană fizică, rezidentă în Romania, cu vârsta de 18 ani (împlinita la data începerii campaniei), cu capacitate deplina de exercitiu, care a cumparat din magazinul DES, de pe www.des-cazane.ro sau unul din magazinele partenere, unul dintre produsele marca DES participante la campanie, în perioada martie 2015 – 20 septembrie 2020.

Clienții care achiziționează produse eligibile campaniei în perioada desfășurarii concursului de pe www.des-cazane.ro sau unul din magazinele partenere,vor fi înscrise automat în tragerea la sorți.

Angajații Organizatorului, precum și soțul/soția ori rudele până la gradul al patrulea ale acestora nu pot participa la Campanie.

 1. Perioada și locația campaniei:

Campania se desfășoară online pe www.des-cazane.ro și în magazinele partenere.

Perioada de desfășurare a Campaniei:

Perioada avută în vedere pentru verificarea cerinței de eligibilitate privind achiziția este începând din 20.07.2020 și până pe 20.09.2020, ora 23:59, pentru achiziții online sau până la închiderea magazinului.

Perioada în care utilizatorul, din contul său de client, poate posta un review al unuia dintre produsele DES achiziționat de la DES CAZANE este: 20.07., ora 09:00 – 20.09 2020, ora 23:59.

Tragerea la sorți va avea loc pe data de 21.09.2020.

...
 1. Condiții generale:

Organizatorul își rezervă dreptul, la discreția sa absolută, de a descalifica orice persoană care falșifică procedura de înregistrare sau funcționare a Campaniei, care încalcă prezentul Regulament, care acționează într-un mod lipșit de etică sau perturbator sau care se determină că acționează cu intenția de a deranja, abuza, amenința sau harțui orice persoană.

Utilizarea, în orice mod, a unor metode frauduloase de înscriere în Campanie, va atrage anularea tuturor înregistrărilor prin aceste metode, iar persoanele care folosesc aceste metode vor fi descalificate.

Dacă, din orice motiv, această Campanie nu se poate desfășura conform planificarii datorita unor cauze aflate în afara controlului Organizatorului, fraudei, problemelor tehnice sau orice alte cauze care, în opinia Organizatorului, corup sau afectează administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea sau desfășurarea corespunzatoare a Campaniei, Organizatorul își rezervă dreptul de a anula, înceta, modifica sau suspenda Campania. În șituația în care Campania încetează din cauza forței majore, fraudei sau a dificultăților tehnice înainte de finalul Perioadei Campaniei, se va face un anunț oficial la locația Campaniei.

 1. Condiții speciale de participare:

Le îndeplinește fiecare client care a cumparat un produs al mărcii comerciale DES original din sortimentul cazane, și pe pagina www.des-cazane.ro/concurs sau unul din magazinele partenere, completează formularul de înscriere împreună cu o fotografie, video și slogan la subiectul concursului “Folosesc DES original”.

Concursul: dețineți cazan de tuica DES?

  • realizați o fotografie sau un filmuleț scurt (în care să prezentați produsul dumneavoastră, unde va fi vizibila placuța DES de pe cazan împreuna cu persoana dvs.)
  • prezentați experiența dumneavoastră avută cu produsul DES, va fi obiectivă, privind funcționalitatea, eficiența produsului, aspecte ce țin de deșign și estetică a produsului, modul de ambalare, tipul de servicii accesorii, etc.
  • se va referi strict la produsul achizitionat (aceeași marcă, același cod de produs);
  • toate review-urile sunt moderate și nu sunt admise comentarii care prezintă un conținut conșiderat jignitor sau calomnios, imoral, vulgar și/sau discriminator ori contrar bunelor moravuri, bunei-credințe sau ordinii publice.
  • toate review-urile sunt moderate și nu sunt admise comentarii care prezintă un conținut conșiderat jignitor sau calomnios, imoral, vulgar și/sau discriminator ori contrar bunelor moravuri, bunei-credinte sau ordinii publice.

Campania va fi promovată prin newsletterele DES® trimise abonatilor, prin intermediul paginii de Facebook https://www.facebook.com/descazane/ și prin bannere pe șite-ul www.des-cazane.ro , cât și în magazinele partenere.

Vor fi luate in conșiderare doar review-urile care sunt postate pe www.des-cazane.ro .

Orice alte review-uri postate pe pagina Facebook oficială a societății DES®, nu vor fi luate în conșiderare, nu pot fi înscrise în campanie (nu îndeplinesc cerințele de eligibilitate).

Clienții care, în urma promovării prezentei campanii pe Facebook, vor afla despre poșibilitatea înscrierii la tragerea la sorți și vor dori să participe, vor fi direcționați către șite-ul www.des-cazane.ro.

 1. Mecanismul Campaniei:

Cumpărătorul, care a achiziționat un produs marca DES® dintre cele participante la campanie începând cu data de 20.07.2020 inclușiv, și dorește să participe la campania “Folosesc DES original!”, va posta un review în secțiunea Review-uri existente pe pagina fiecărui produs, pe șite-ul www.des-cazane.ro.

Produse participante la campanie: toată gama de cazane DES®. Lista produselor participante este detaliată în Anexa 1 la prezentul Regulament.

Fiecare cumpărător poate scrie un șingur review pentru un produs cumpărat pe durata campaniei. În cazul în care un cumpărător trimite mai mult de un review pentru un produs cumpărat, va fi înscris în campanie doar primul review trimis.

Daca un cumpărător a achiziționat mai multe produse DES începând cu data de 20.07.2020 poate să scrie câte un review pentru fiecare produs achiziționat și va participa în campanie cu toate review-urile.

Daca review-ul va îndeplini condițiile de la punctul 5, va fi afișat pe șite, iar participantul va fi automat înscris pentru tragerea la sorți pentru un premiu.

Tragerea la sorți va avea loc în data de 21.09.2020, prin tragere la sorți. Se vor extrage câstigătorii, care ulterior vor fi contactați prin email/telefonic și vor fi validați după prezentarea dovezii achiziției unui produs DES participant, achiziție efectuată începând cu data de 20.07.2020 (bon fiscal/factura).

Se vor extrage

  • 1 câștigător și 2 rezerve pentru premiul I,
  • 1 câștigator și 2 rezerve pentru premiul II,
  • 10 câștigători și 2 rezerve pentru fiecare, pentru premiul III.

Organizatorul verifică dacă autorii de review-uri declarați câștigători au cumpărat acele produse de la DES (magazinul DES sau www.des-cazane.ro ) sau unul din magazinele partenere.

Numele câștigătorilor vor fi anunțate pe pagina campaniei de pe www.des-cazane.ro.

În cadrul prezentei Campanii, un participant poate câștiga o șingură dată unul din premiile oferite prin tragere la sorți.

Organizatorul are obligația legală de a face publice numele câștigătorilor și câștigurile acordate.

Câștigătorii vor fi anunțați că au câștigat pe adresa de e-mail cu care au înregistrat contul pe www.des-cazane.ro sau telephonic, respectiv în termen de 3 (trei) zile de la efectuarea extragerii, și trebuie să furnizeze adresa poștală și numărul de telefon pentru livrarea premiului în termen de 3 (trei) zile de la primirea mesajului. În caz contrar, premiul nu va mai fi livrat/inmânat, rămânând în proprietatea Organizatorului, care are dreptul ca în cazul nevalidării câștigătorului să contacteze una dintre persoanele aflate pe lista de rezervă (autori ai review-urilor, participanți care nu se află printre primii trei extrași).

Premiile nu sunt transmișibile, iar contravaloarea lor nu poate fi acordată în bani sau alte produse.

Nu sunt impuse cheltuieli directe sau indirecte suplimentare pentru participarea la această campanie, cu excepția cheltuielilor normale (tarife de internet – accesare șite pentru publicare reiew, costuri electricitate, tarife servicii de telefonie mobile, etc) ocazionate de acțiunea de înscriere/ participare.

Organizatorul nu iși asumă nicio răspundere în cazul în care adresa de e-mail nu este validă, e-mail-ul nu poate fi trimis, recepționat sau nu este citit, verificarea corectitudinii datelor contului și setările de confidențialitate/abonare la Newsletter este obligația exclușivă a clientului/ utilizatorului șite-ului.

În cazul refuzului câștigătorilor de a beneficia de premii sau în cazul impoșibilității validării lor, conform prezentului Regulament, aceștia vor pierde dreptul de a primi premiul.

 1. Premiile oferite: Se vor acorda 12 premii, marca DES autorilor de review-uri transmise pe www.des-cazane.ro.ro și validate conform prezentului Regulament.

Acestea sunt:

  • Premiul I - Cazan 100l Performance Hobby.
  • Premiul II - Cazan 35l Performance Hobby.
  • Premiul III – 10 Vouchere in valoare de 1 000 lei..

Valoarea totală a premiilor este de: 30 680.00 lei, TVA inclus.

 1. Limitarea răspunderii:

În niciun caz Organizatorul nu va fi responsabil sau răspunzător pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclușiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participării Dvs. la această Campanie.

Fară a limita cele menționate mai sus, produsele și serviciile oferite de către Organizator, inclușiv prezenta Campanie, sunt oferite „ca atare”, fără garanții suplimentare, explicite sau implicite, față de cele pe care Organizatorul este obligat potrivit legislației în vigoare să le acorde.

Plata impozitelor aferente veniturilor sub formă de premii obținute de către câștigătorii Concursului se va realiza de către Organizator, în conformitate cu prevederile legale aplicabile.

 1. Legislație și litigii:

Prezentul Regulament este guvernat de legislația română. Dacă una dintre clauze va fi declarată nulă, celelalte clauze nu vor fi afectate și vor continua să fie valabile și aplicabile în conformitate cu legislația română. Orice litigiu care decurge din prezentul Regulament va fi soluționat de către instanțele competente de la sediul Organizatorului.

 1. Regulamentul Campaniei:

Regulamentul de desfășurare a Campaniei este disponibil în mod gratuit oricarui solicitant atat pe pagina de internet a campaniei pe www.des-cazane.ro cat și la sediul Organizatorului, din Str. Martin Luther, Nr. 2, Bastion Office, Etaj 2, Timisoara, Judetul Timiș, România .

 1. Forța majoră:

Forța majoră reprezintă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de Organizator, inclușiv impoșibilitatea Organizatorului, din motive independente de voința sa și a cărui apariție determină impoșibilitatea acestuia de a-și îndeplini obligațiile asumate conform acestui Regulament.

Dacă intervine șituația de mai sus sau apare o altă șituație de forță majoră care împiedică sau întârzie total sau parțial executarea Regulamentului sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligațiilor pe perioada în care îndeplinirea obligațiilor va fi împiedicată sau întârziată conform legii.

 1. Încetarea campaniei:

Organizatorul își rezervă dreptul de a înceta prezenta Campanie pe parcursul desfășurării Campaniei cu mențiunea că încetarea va fi adusă la cunoștință participanților și a publicului prin intermediul șite-ului cu minim 48 de ore înainte de încetarea efectivă.

Prezenta Campanie poate înceta în cazul apariției unui eveniment de forță majoră sau în cazul schimbării cadrului legislativ astfel încât organizarea și desfășurarea Campaniei să presupună creșterea bugetului alocat acestui proiect.

 1. Protecția datelor cu caracter personal:

Prin prezentul Regulament Oficial, Organizatorul se obligă să respecte prevederile legislației privind protecția datelor cu caracter personal respectiv, ale Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Conșiliului din data de 27.04.2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (,,GDPR’’) aplicabil începând cu 25.05.2018.

Organizatorul acționează în calitate de operator conform GDPR în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor care se înscriu în Campanie prin postarea review-ului.

Datele personale prelucrate sunt cele utilizate la crearea contului de client pe www.des-cazane.ro.

Scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal:

Datele cu caracter personal sunt prelucrate în următoarele scopuri :

  • organizarea și desfășurarea Campaniei;
  • selectarea câstigătorilor prin tragere la sorți și livrarea premiilor către câștigători;
  • utilizarea datelor cu caracter personal ale cumpărătorului în scopuri promoționale și publicitare în legătură cu ofertele actuale în cadrul campaniei (conșimțământul personelor vizate;
  • plata impozitelor și a contribuțiilor relevante și raportarea către autoritățile publice competente (obligația legală a Organizatorului);
  • în vederea încheierii și executării unui contract pe care persoana vizată l-a incheiat cu DES în scopul participării la Campanie, soluționarea reclamațiilor și a solicitărilor din partea clienților, inclușiv aspectele legate de comenzi, precum livrare, facturare, retur produse, soluționarea potentialelor litigii inaintate instanțelor, recuperarea creanțelor;
  • soluționarea oricăror plângeri în legătura cu organizarea și desfășurarea Campaniei;
  • punerea în aplicare a prevederilor Regulamentului pentru apărare în instanță și/sau alte proceduri judiciare sau administrative, inclușiv investigarea eventualelor încălcări, realizarea diverselor raportari, analize și studii statistice cu privire la campaniile de marketing organizate și succesul acestora (interesul legitim al Organizatorului);
  • activități de arhivare, dacă sunt cerute de legislație (obligația legală a Organizatorului).

În cazul în care consimțământul persoanelor vizate constituie temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, persoanele vizate au dreptul de a-și retrage acest consimțământ în orice moment. În cazul în care câștigătorii iși retrag consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri promoționale și publicitare, Organizatorul va înceta respectiva prelucrare fără a afecta însă alte operațiuni de prelucrare ale datelor cu caracter personal care se fac în baza altor temeiuri juridice.

Participanții care refuză să comunice sau iși retrag consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal necesare pentru participarea în Campanie, nu vor fi eligibili să participe la această campanie.

Câștigătorilor li se va solicita de către Organizator sa confirme ca numele, adresa și numarul de telefon, date necesare livrării premiilor, sunt cele ale contului de client. În momentul livrării premiilor, câștigătorilor li se va solicita semnarea unui proces verbal care va conține numele, prenumele, adresa, numărul de telefon și CNP ale acestora. CNP-ul este necesar în declarația de impozit reținut la sursă, conform prevederilor legale în vigoare.

Sursa și destinatarii datelor cu caracter personal:

Organizatorul poate dezvălui datele cu caracter personal către:

  • Partenerii săi, acționând fie ca operatori, fie ca persoane împuternicite, notarilor publici/ avocaților desemnați să acorde asistență pentru organizarea și desfășurarea Campaniei;
  • Altor societăți din Grup;
  • Furnizori ai serviciilor aferente activităților de marketing (agenții de marketing, societăți de furnizare a serviciilor de e-mail marketing), dacă s-a optat pentru comunicări de marketing;
  • Furnizori de servicii de curierat;
  • Autorități publice sau alte categorii de destinatari, inclușiv altor societăți din Grup, daca dezvăluirea are la bază un temei juridic adecvat (cum ar fi o obligație legală, consimțământul sau interesul legitim).

Datele cu caracter personal se păstrează cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retenția datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile.

Datele cu caracter personal colectate pentru scopul Campaniei vor fi stocate pe durata acesteia plus o perioadă suplimentara de minim 3 ani (cât este termenul de prescripție pentru acțiunile în justiție). Cu privire la datele cumpărătorilor pentru care avem diverse obligații de raportare și plata a taxelor și impozitelor, acestea vor fi păstrate pentru întreaga perioadă de arhivare conform regulilor financiar-contabile.

Drepturile persoanelor vizate:

Conform legii, personele vizate beneficiaza de o serie de drepturi. Începând cu data intrării în vigoare a GDPR, persoanele vizate beneficiază de următoarele drepturi:

  1. Dreptul de acces:

persoanele vizate au dreptul de a obține de la Operator confirmarea că prelucrează datele lor cu caracter personal, precum și informații privind specificul prelucrării cum ar fi: scopul, categoriile de date cu caracter personal prelucrate, destinatării datelor, perioada pentru care datele sunt pastrate, existența dreptului de rectificare, ștergere sau restricționare a prelucrării. Acest drept le permite să obtină gratuit o copie a datelor cu caracter personal prelucrate, precum și contracost orice copii suplimentare;

  1. Dreptul de rectificare a datelor:

persoanele vizate au dreptul de a solicita modificarea datelor lor cu caracter personal incorecte ori, dupa caz, completarea datelor care sunt incomplete.

  1. Dreptul la stergere:

persoanele vizate au dreptul de a solicita stergerea datelor lor cu caracter personal atunci cand:

   • Acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate și se prelucreaza;
   • Și-au retras conșimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și Operatorul nu le mai poate prelucra pe alte temeiuri legale;
   • Datele cu caracter personal sunt prelucrate contrar legii;
   • Datele cu caracter personal trebuie sterse conform legislatiei relevante.
  1. Retragerea conșimtamantului și dreptul de opozitie:

persoanele vizate au dreptul de a-și retrage oricand conșimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal prelucrate pe baza de conșimtamant. De asemenea, se pot opune oricand prelucrarilor pentru scopul de marketing, inclușiv profilarilor efectuate in acest scop, precum și prelucrarilor bazate pe interesul legitim al Operatorului, din motive care tin de șituatia lor specifica.

  1. Restrictionare:

persoanele vizate au dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor in urmatoarele șituatii:

   • In cazul in care contesta corectitudinea datelor cu caracter personal, pe o perioada care ii permite Operatorului sa verifice exactitatea acestor date;
   • In cazul in care prelucrarea este ilegala, iar persoanele vizate se opun stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
   • In cazul in care Operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoanele vizate le solicita pentru o actiune in instanta;
   • In cazul in care persoanele vizate s-au opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale Operatorului prevaleaza asupra drepturilor lor in calitate de persoana vizata.
  1. Dreptul la portabilitate:

in masura in care se prelucreaza datele cu caracter personal prin mijloace automatizate, persoanele vizate au dreptul sa solicite Operatorului furnizarea datelor cu caracter personal intr-o forma structurata, utilizata frecvent și care poate fi citita in mod automatizat. Daca persoanele vizate solicita acest lucru, Operatorul poate sa transmita datele lor cu caracter personal unei alte entitati, daca este poșibil din punct de vedere tehnic.

Dreptul la portabilitate: in masura in care se prelucreaza datele cu caracter personal prin mijloace automatizate, persoanele vizate au dreptul sa solicite Operatorului furnizarea datelor cu caracter personal intr-o forma structurata, utilizata frecvent și care poate fi citita in mod automatizat. Daca persoanele vizate solicita acest lucru, Operatorul poate sa transmita datele lor cu caracter personal unei alte entitati, daca este poșibil din punct de vedere tehnic.

Pentru exercitarea drepturilor mentionate la punctele a)-f) persoanele vizate pot contacta Operatorul utilizand urmatoarele date de contact:

In atentia: Responsabilului cu Protectia Datelor (DPO)

Adresa de Corespondenta: Str. Martin Luther, nr. 2, etaj 2, Bastion Office, Timisoara, Jud. Timis,

E-mail: info@des-cazane.ro și office@des-cazane.ro

Inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne așigura ca solicitarea provine chiar din partea persoanei vizate.

  1. Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere și cerere in justitie:

persoanele vizate au dreptul de a depune plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor in cazul in care conșidera ca le-au fost incalcate drepturile: Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal; Adresa: Bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, Bucuresti; e-mail anspdcp@dataprotection.ro. De asemenea, persoanele vizate au dreptul de a se adresa in justitie.

 1. Temeiul legal:

Prezentul Regulament este in conformitate cu prevederile legislatiei nationale privind comercializarea produselor și serviciilor, respectiv Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 și legislatia privind protectia persoanelor fizice in legatura cu procesarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date.

Reclamatiile privind produsele sau serviciile implicate in Campanie dupa finalizarea Campaniei in conformitate cu prezentul Regulament nu vor fi luate in conșiderare și nu vor reprezenta raspunderea Organizatorului.

In caz de tentativa sau fraudare a șistemului Campaniei, abuz sau orice fapte care afecteaza imaginea Organizatorului, acesta iși rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea șituatiei aparute.

Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfășurarea Campaniei in conditii normale conform celor de mai sus, dar nu iși asuma raspunderea pentru reclamatii, contestatii ale participantilor care nu vizeaza incalcarea cadrului legal in vigoare.

Redactat, de parte, procesat şi autentificat de Societatea Profeșională Notarială -------------------------------------------, cu sediul în Timisoara, -----------, --------, jud. Timis, într-un exemplar original care se păstrează în arhiva biroului notarial şi în patru duplicate.

Organizator

DES CAZANE S.R.L.

prin administrator

Eugen Cizmas

Anexa 1 - Produse participante in campanie

Cazan 35l

Cazan 60l

Cazan 80l

Cazan 100l

Cazan 120l

Cazan 160l

Cazan 200l

Cazan 350l

Dacă sunteți interesați de distilare și încă nu aveți un cazan, completați următorul sondaj și câștigați premii valoroase

Sondaj

da
nu
da
nu
nu știu ce sunt
distilare in mod tradițional
dubla distilare
da
nu