Subscribe To Our Mailing List and get member’s only discounts, exclusive deals, promotions and eVouchers.

0

BASCULANT 60L - Fara amestecător

In stock
3.490,00 RON

CAZAN – MODEL BASCULANT 60L - Fără amestecător

Descrierea produsului: Model cazane tip BASCULANT sunt aparate pentru distilarea băuturilor alcoolice din fructe de capacitate medie menite uzului individual. Setul cazanului pentru distilarea băuturilor alcoolice este compus din cazan de cupru instalat în focar produs din tablă metalică cu laminare rece. Focarul conține sistem basculant care facilitează o umplere și golire ușoară a cazanului. Aparatul folosește sistemul cel mai eficient de etanșare cu apă la coroana cazanului și cești din cupru la capacul cazanului conectate prin țeavă de cupru astfel prevenind scăparea aburilor alcoolici din aparat.
Sistemul de răcire este fabricat din tablă inox, având capacitatea de 30L, în interior conține 4 țevi verticale  de cupru. Principiul de funcționare al sitemului de răcire se bazează pe flux de apă continuu oferind o condensarea mai eficienta a vaporilor alcoolici comparat cu sitsemul clasic și un consum de apă cu 30-50% mai mic.
Toate piesele care ajung în contact cu masa de fructe fermentată, cu vapori sau cu distilatul, sunt produse din cupru electrolitic de cea mai înaltă calitate. Cuprul este conductor de căldură foarte bun, rezistent la efectul acizilor organici și are un efect foarte pozitiv asupra gustului și mirosului distilatului, dovedit mai bine decât oricare alt metal (aluminiu, oțel inoxidabil, etc..). Din acest motiv distilatele (țuica, pălinca) fabricată în distilatoare din cupru au miros și gust mai curat.

PENTRU PPRODUSELE NOASTRE ASIGURĂM UN TERMEN DE GARANȚIE PE O PERIOADĂ 2 ANI DE LA DATA ACHIZIȚIEI.

Insertul din cupru ieste inclus în prețul cazanului fără amestecător care dublează fundul caxanului șiprevine arsura masei fermentate (pentru modelul fără amestecător).
Produsul poate fii achiziționat cu sistemul de răcire classic de 300L cu serpentină 6 filete.

PIESELE CAZANULUI MATERIAL GROSIMEA
Fundul cazanului Cupru Electrolitic 1mm
Lateralul cazanului Cupru Electrolitic 0,8mm
Partea de sus a cazanului Cupru Electrolitic 1mm
Capacul cazanului Cupru Electrolitic 0,8mm
Vasul de răcire Cupru Electrolitic 0,8mm
Spirală Tablă de Inox 4301 0,8mm
Țeavă de legătură Țeavă de cupru Ø15x1mmx1000mm
Focar Țeavă de cupru Ø22x1mmx1500mm
F/A – fără amestecător Tablă cu laminare rece 1,5mm
Prpoiectat pentru încălzirea cu lemne
Proiectat pentru încălzirea pe gas (arzător)
Insert din cupru R435mm